Ψάχνετε κάτι;

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

2011 vs 2010


Μωρέ, παραλίγο να το ξεχάσω!

Καλή χρονιά σε όλους σας!

Πρώτ' απ' όλα σ' εσάς βέβαια που με διαβάζετε αλλά και στους υπόλοιπους που με αγνοούν σκοπίμως ή μη, βάσει άποψης (!) ή εμπάθειας (!) ή επειδή απλά έτσι τους κάθετε καλύτερα!
Ευτυχισμένο λοιπόν και αυτό το νέο έτος! Όμως πραγματικά ευτυχισμένο, όχι απλά όπως τα προηγούμενα δηλαδή!
Είθε, φεύγοντας ο παλιός ο χρόνος, να έχει πάρει όσο περισσότερα αρνητικά μπορεί!
Ο δε νέος χρόνος που μας έχει έρθει, με τις πάνες του ακόμα, θα ήθελα να ελπίζω κι εύχομαι να μας κάνει ευχάριστες εκπλήξεις με καλά νέα για όλους τους καλούς!

Βέβαια, ξέρω πως πολλοί θα πείτε πως χαζολογώ με τετριμμένα ευχολόγια και φρούδες ελπίδες, τη στιγμή που σχεδόν τα πάντα δείχνουν τόσο αρνητικά! Ξέρω πως μερικοί δεν θα φτάσουν να διαβάσουν καν αυτές εδώ τις γραμμές έχοντας ήδη βαρεθεί.
Δεν τους κατηγορώ. Τους καταλαβαίνω πολύ καλά αφού κι εγώ έτσι νιώθω όσο πάει και πιο συχνά πια.
Τι πραγματικά να πω σε όποιον είναι σχεδόν τρομοκρατημένος με τις εξελίξεις που νιώθει να τον έχουν πια αγκαλιάσει κανονικά;! Σε αυτόν που περιμένει ένα τηλέφωνο για μια ακόμα δουλίτσα ώστε να μπορέσει να βγάλει τις βασικές του πια υποχρεώσεις! Σε αυτόν που έχει αρχίσει να ψάχνει έστω και για ένα μεροκάματο τη βδομάδα! Σε αυτόν που κοιτάει τον κάθε νέο λογαριασμό που παραλαμβάνει και προσπαθεί να χωρίσει το "τίποτά" του σε ακόμα περισσότερα μερίδια! Σε αυτόν που ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει το πώς είναι δυνατόν, μέχρι πριν μόλις τόσο λίγα χρόνια, να ζούσε με τόσο λιγότερο άγχος για τόσο περισσότερα πράγματα.
Πρακτικά δεν μπορώ να του πω τίποτα! Τίποτα πραγματικά σημαντικό!
Μπορώ κι εγώ βέβαια να του ζητήσω να κάνει υπομονή και να κοιτάει προσεκτικά να εκμεταλλευτεί κάθε πιθανή ευκαιρία βελτίωσης της κατάστασής του ή ακόμα και μπλα - μπλα - μπλα.... Μπορώ δηλαδή να προσπαθήσω να καλύψω την δική μου ανικανότητα στο να βοηθήσω πραγματικά, με έναν "ευπρεπή" και δοκιμασμένο τρόπο. Τον τρόπο του "Πόσο λυπάμαι;!"!
Προτιμώ να μείνω στο κάπως πιο απρόσωπο των "γενικότερων ευχών".
Μπορώ επίσης να επισημάνω (γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να διαβεβαιώσω κανέναν για τα πιστεύω μου) πως οι ευχές μου είναι πραγματικές ευχές. Πραγματικά εύχομαι! Δεν είμαι σίγουρος ως προς το που ακριβώς εύχομαι όμως εύχομαι μέσα από την ψυχή μου!
Εύχομαι λοιπόν να βρούμε τελικά τον δρόμο μας μέσα σε αυτόν τον λαβύρινθο που έχουμε μπλέξει. Έναν δρόμο που να μας βγάλει το συντομότερο και σώους.
Εύχομαι να κοιμόμαστε και να μας μένει ένα χαμόγελο σα τελευταία έκφραση της μέρας μας!
Εύχομαι να μας απασχολούν και πάλι μόνο χαζά πράγματα κι ας μας απασχολούν και πολύ, αρκεί να είναι μόνο χαζά!
Εύχομαι να μπορώ να ευχηθώ και του χρόνου από εδώ και εσείς να μπορείτε να με ξαναδιαβάσετε και ας με βαριέστε!

Καλή χρονιά!
Αξιολόγηση:
{["Useless", "Boring", "Need more details", "Perfect"]}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε, μη σας κομπλάρω! Μιλήστε ελεύθερα! ;-)